12.12.2017

  Pöyry tarjoaa haasteita pitkälle tulevaisuuteen

  Turvallisuus on yhä tärkeämpi osa suunnitteluprojekteja. Anna Savusen työ Pöyryllä on vapaata, mutta myös hyvin vastuullista.

  Anna Savunen
  Teollisuusliiketoimintaryhmän Global HSE Manager

  ”Suunnittelu alkaa turvallisuudesta ja turvallisuus suunnittelusta.

  Taustani on prosessi- ja ympäristötekniikassa. Diplomi-insinööriksi valmistumisen jälkeen olin pari vuotta sellu- ja paperiteollisuuden palveluksessa, ja vanhempainvapaiden jälkeen hain töihin Pöyrylle.

  Työssäni teen muun muassa erityyppisiä riskianalyysejä, turvallisuuskonsultointia sekä kemikaalilupahakemuksia. Päivät ovat vaihtelevia, sillä hoidettavana saattaa olla monen erikokoisen projektin turvallisuusasioita. HSE-asiantuntijaverkostomme on kansainvälinen, meillä on säännöllisiä etäpalavereita ja toisinaan myös matkustan. Viimeksi työ vei minut Brasiliaan.

  Pöyryllä työ on vapaata mutta myös hyvin vastuullista. Organisointikykyä vaaditaan – kun samassa projektissa työskentelevien ihmisten välillä on aikaeroa 11 tuntia, yhteistä palaveriaikaa joutuu hetken miettimään.

  Turvallisuus on yhä tärkeämpi osa suunnitteluprojekteja, aina hankesuunnitelmasta operointiin. Teollisilla toimijoilla tämä on globaali kehitystrendi. Uskon alan tarjoavan minulle mieluisia haasteita vielä pitkään.”

  Inspiroidun hyvästä tiimihengestä.

  Pöyry - logo

  Pöyryn perustajan Jaakko Pöyryn mukaan asiakkaan lähellä toimiminen, lahjakkaiden ihmisten palkkaaminen ja erinomaisesti hoidetut hankkeet ovat menestyksemme perusta. Niiden avulla olemme kasvaneet yhden miehen unelmasta Suomen suurimmaksi suunnittelu- ja konsulttiyhtiöksi ja globaaliksi toimijaksi. 

  Toimimme kansainvälisesti etenkin energia-alan ja teollisuuden hankkeissa. Suomessa tarjoamme lisäksi laajan infraosaamisen erityisesti väyläinfraan, vesi- ja jätehuoltoon sekä ympäristöön liittyvissä hankkeissa.

  Pöyryllä on Suomessa 1500 työntekijää 20 paikkakunnalla ja globaalisti 5500 työntekijää 40 maassa.

  www.poyry.com

   

  Artikkeli on toteutettu yhdessä Pöyryn kanssa.
  Teksti: Elli Collan, kuva: Jani Karlsson

  Share: