30.10.2012

  Capgemini tarjoaa haasteita nuorille ammattilaisille

  Capgemini: Antti Eivola

  Capgemini: Antti EivolaAntti Eivola, 29, tekninen konsultti:  ”Capgeminillä jaetaan avoimesti tietoa.”

  Minua motivoi se, kun pääsen tekemään töissä uusia asioita. Teknisen konsultin työni Capgeminillä on sopivan haastavaa ja tehtävät vaihtuvat nopeaan tahtiin.

  Aloitin Capgeminillä puolitoista vuotta sitten. Näin ilmoituksen Young Professionals Academy (YPA) -ohjelmasta kiltamme sähköpostilistalla. Capgeminillä työskentelevä kaverini kertoi hyvistä kokemuksistaan yrityksessä ja vakituinen työsuhdekin houkutteli, joten päätin lähettää hakemukseni.

  YPA-ohjelma on tarkoitettu valmistumisvaiheen opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Ohjelmaan hakiessani diplomityöni ja tutkintoni olivat lähes valmiit – monilla meistä YPAlaisista on samantyyppinen tausta. Viihdymmekin hyvin yhdessä ja verkottuminen on helppoa. Capgeminillä jaetaan muutenkin avoimesti tietoa ja autetaan, mikä on hienoa etenkin uuden työntekijän näkökulmasta.

  Young Professionals Academy ei tarkoita koulun penkillä istumista. Ohjelmassa etsitään jokaiselle oikea työpaikka oikeassa tiimissä. Aluksi työtä opetellaan, mutta mahdollisimman nopeasti siirrytään työskentelemään oikeissa projekteissa. Työskentelen nykyään monenlaisissa SAP-projekteissa kehittäen tietojärjestelmiä asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin. Projekteissa teen läheisestä yhteistyötä asiakkaan kanssa, ja hyvistä viestintätaidoista onkin paljon hyötyä.

  Capgeminillä voi vaikuttaa omaan työnkuvaansa ja kehittää osaamistaan. Jos jossain vaiheessa haluan siirtyä SAP-töistä toisenlaisiin tehtäviin, kansainvälisen yrityksen selkeät urapolut mahdollistavat sen. Pienten lasten isänä minulle on tärkeää myös se, että työ joustaa tarvittaessa eivätkä päivät veny jatkuvasti pitkiksi.

  Logo: CapgeminiCapgemini on maailman johtavia konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluiden tarjoajia. Palkkaamme loistavia persoonia ja rohkeita kykyjä vakinaiseen työsuhteeseen Young Professionals Academy -ohjelmamme (YPA) kautta 2–3 kertaa vuodessa. Perehdytämme tulevaisuuden teknologiagurut konsulttityön saloihin, tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden päästä heti mukaan asiakasprojekteihin mentorin tukemana.

  YPAlainen on yleensä vastavalmistunut tai valmistumisvaiheen DI, insinööri tai vastaava, opiskellut esim. tietotekniikkaa, tietoliikennetekniikkaa, tietojenkäsittelytiedettä tai tuotantotaloutta ja menestynyt opinnoissaan. Emme edellytä työkokemusta alalta, mutta arvostamme kehittymishalua, paineensietokykyä ja uskallusta tuoda oma osaaminen esiin.

  Ilmoitamme seuraavan YPA-haun alkamisesta urasivustollamme: www.capgemini.fi/ura

  Teksti: Päivi Piispa
  Kuva: Johanna Kannasmaa .

  Share: