4.11.2011

  Työ Comptelilla tarjoaa mielenkiintoisia haasteita

  Sami Airaksinen, 27, Software Engineer

  Valmistuin filosofian maisteriksi tähtitieteestä Oulun yliopistosta vuonna 2008. Tein kuitenkin heti vuonna 2009 uranvaihdoksen. Siirryin Oulusta Helsinkiin TKK:lle eli nykyiseen Aalto-yliopistoon opiskelemaan toista tutkintoa informaatiotekniikasta.

  Seuraavan vuoden keväänä hain kesätöitä eri yrityksistä ja pääsin Compteliin haastatteluun. Meillä oli aika yhteneväiset ajatukset yrityksen edustajien kanssa ja niin päädyin tänne töihin. Aloin tehdä tuotekehitystyötä tiimissä. Se oli sen verran mielenkiintoista ja mukavaa hommaa, että päätin jäädä Comptelille pidemmäksikin ajaksi. Työnteon joustavuuden ansiosta olen voinut suorittaa opintojani töiden ohessa.

   ”Comptelilaiset osaavat antaa tunnustusta ja olla ylpeitä hyvistä suorituksista.”

  Comptel tarjoaa työntekijöilleen hyvät etenemismahdollisuudet ja haasteita niin paljon kuin suinkin haluaa. Työrepertuaari ja vastuut kasvavat sitä mukaa, kun aikaisemmat työt alkavat käydä liian tutuiksi.

  Tunnelma on rento ja täällä saa olla ihan oma itsensä. Comptelilaiset ovat kunnianhimoisia ja haluavat tehdä työnsä kunnolla. Ihmiset osaavat antaa tunnustusta ja olla ylpeitä hyvistä suorituksista.

  Tähtitieteilijää minusta ei tullut, mutta koulutus ei mennyt hukkaan. Opintojen antama filosofismatemaattinen kyky tarkastella asioita, taito automatisoida redundanttia työtä sekä jäsentää informaatiota ovat olleet hyödyksi tässä työssä. Monet tähtitieteestä päätyvätkin ohjelmistoalan pariin leveämmän leivän perässä – kaikista ei tule Esko Valtaojia, valitettavasti. Olen erittäin tyytyväinen, että löysin työn, jossa on reilusti haastetta.

  Comptel on televiestintään erikoistunut kansainvälinen ohjelmistoyritys. Tarjoamme tuotteistettuja ratkaisuja, joiden avulla operaattorit voivat toimittaa palvelut asiakkailleen joustavasti ja veloittaa niistä tehokkaasti. Olemme 20 vuodessa kasvaneet alamme johtavaksi konserniksi ja palveluksessamme on yli 600 asiantuntijaa ympäri maailman.

  Liiketoimintamme perustuu rehellisyyteen, vilpittömyyteen ja avoimuuteen. Tarjoamme kansainvälisen ja dynaamisen työympäristön, jossa jokaista työntekijää arvostetaan yksilönä ja jossa jokaisella on mahdollisuus jatkuvaan osaamisensa kehittämiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.

  Etsimme jatkuvasti uusia ohjelmistoalan osaajia. Katso avoimet työpaikkamme: www.comptel.com

  .

  Share: