19.11.2010

    Reaktor – Laadukkaiden ohjelmistojen rakentaminen on mielekästä työtä

    ”Toisin kuin monessa muussa paikassa, Reaktorilla ohjelmistokehittäjät osallistuvat testaukseen ja testaus on olennainen osa työskentelyä heti projektin alusta lähtien. Testit tehdään automaattisesti aina kun mahdollista”, kertoo Reaktorilla työskentelevä Tiina Kiuru.

    Tiina Kiuru, 31, ohjelmistotestaaja

    ”Kiinnostuin Reaktorista työpaikkana, kun työskentelin ohjelmistotestaajana projekteissa, joissa oli mukana reaktorilaisia. Työnteko tuntui niissä mielekkäältä: ohjelmistot rakennettiin alusta alkaen laadukkaasti, tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja käyttäjien kanssa.

    Toisin kuin monessa muussa paikassa, Reaktorilla ohjelmistokehittäjät osallistuvat testaukseen ja testaus on olennainen osa työskentelyä heti projektin alusta lähtien. Testit tehdään automaattisesti aina kun mahdollista. Näin ohjelmistotestaajien ei tarvitse käyttää aikaan triviaalien bugien etsintään, vaan he auttavat ohjelmistokehittäjiä ja asiakasta, jotta sovelluksesta tulee mahdollisimman toimiva.
    Työskentelen välillä pysyvämmin jossain tietyssä asiakkuudessa, välillä autan muita tiimejä heidän projekteissaan. Lisäksi olen kouluttanut ketterässä ohjelmistotestauksessa sekä omia kehittäjiämme että asiakkaitamme.
    Reaktorilla on parhaat mahdolliset olosuhteet oppia uutta ja kehittyä asiantuntijana. Ympärillä on todella osaavaa porukkaa, ja olen oppinut esimerkiksi ohjelmistokehittäjiltä paljon testiautomaatiosta. Reaktorilaisten kanssa on mukava viettää myös vapaa-aikaa: olemme muun muassa käyneet tiimin kanssa yhdessä aamu-lenkeillä.”

    Reaktor auttaa asiakkaitaan onnistumaan vaativissa tietojärjestelmähankkeissa.

    Toimipisteet: pääkonttori Helsingissä, sivutoimipisteet Seinäjoella, Jyväskylässä ja Buenos Airesissa.

    Ota yhteyttä: careers@reaktor.fi.

    Share: