13.9.2010

    Työntekijöiden viihtyvyys on etusijalla

    ”Olen aika tyypillinen reaktorilainen: valmistuin TKK:n tietotekniikan osastolta diplomi-insinööriksi, ja ensin muualla kokemusta kerättyäni tulin töihin Reaktorille. Reaktorissa kiinnosti ennen kaikkea se, että firma tunnetaan Agile-ohjelmistokehitysmenetelmien soveltajana ja edelläkävijänä.

    Ensivaikutelma Reaktorista olikin, että täällä on todella ammattimaista ja nöyrää porukkaa, ja kaikki äärettömän hyviä tyyppejä. Työn tekeminen on mielekästä, sillä laatuasioihin kiinnitetään paljon huomiota: täällä pyritään tekemään sellaisia ratkaisuja, joista ollaan ylpeitä.

    Reaktor on reilu työnantaja, joka ottaa ihmiset huomioon. Työntekijöiden viihtyvyys on tärkeämpää kuin laskutuksen maksimointi. Reaktorilaiset järjestävät paljon erilaista kerhotoimintaa. Itsekin olen tänä syksynä mukana juoksukoulussa, jossa treenataan juoksemista kilpaurheilijan opastuksella.

    Reaktorilla on muutoinkin poikkeuksellista yhteisöllisyyttä, ja itse vietän työkavereiden kanssa myös paljon vapaa-aikaa. Esimerkiksi torstai-iltaisin syömme ja saunomme toimistolla yhdessä töiden jälkeen.”.

    Share: