11.11.2010

  Accenture antaa vastuuta ja auttaa kehittymään

  ”Täällä kehittyminen ei ole pelkästä omasta aktiivisuudesta kiinni, vaan meihin panostetaan suunnitelmallisesti. Keväällä minua odottaa koulutusreissu Yhdysvaltoihin”, kertoo Accenturella työskentelevä 27-vuotias Joonas Sirén.

  Joonas Sirén, 27, Analyst

  “Tietotekniikka kiinnosti minua pelien kautta jo ennen kuin opin lukemaan ja kirjoittamaan. Lähdinkin opiskelemaan tietojenkäsittelytiedettä ja aloitin Accenturella kesätyöntekijänä muutama vuosi sitten. Aluksi tein opintojen ohella vain osa-aikaisesti hommia, nyt minut vakinaistettiin.

  Olen oppinut töiden parissa valtavasti, eikä projekteja, joissa työskentelen, voi oikein edes verrata koulussa tekemiini. Oltuani täällä töissä koulukurssitkin ovat alkaneet tuntua helpommilta.

  Osa-aikaisena sain vaikuttaa viikoittaisiin työaikoihini ja keskittyä koulunkäyntiin. Vakinaistamisen jälkeen roolini on muuttunut web-sovellusten kehittäjästä ongelmanratkaisijaksi ja vastuuni kasvanut. Autan esimerkiksi sovelluskehittäjätiimiä ratkomaan ongelmia. On hienoa pystyä olemaan avuksi.

  Vaikka työskentelen asiakkaan luona, meitä accenturelaisia on paljon ympärillä. Teknisellä arkkitehtuuritiimillämme on erittäin hyvä henki. Työnteko on helppoa, kun ympärillä istuu joukko muitakin nuoria asiantuntijoita, joilta saa kinkkisissäkin tilanteissa neuvoa ja tukea. Tarvittaessa myös koko globaali asiantuntijaverkosto on apuna.

  Täällä kehittyminen ei ole pelkästä omasta aktiivisuudesta kiinni, vaan meihin panostetaan suunnitelmallisesti. Keväällä minua odottaa koulutusreissu Yhdysvaltoihin.

  Minulla ei ole kiire vaihtaa työpaikkaa, koska Accenturella on minulle vielä paljon annettavaa. Täällä annetaan vastuuta ja luotetaan työntekijän taitoihin.”

  Katso Joonaksen haastattelu:

  Accenture on globaali liikkeenjohdon konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys.

  Jos haluat työn, jonka monet mahdollisuudet ja haasteet antavat sinulle tilaisuuden tehdä merkityksellisiä asioita joka päivä, tule Accenturelle. Kehität kykyjäsi ja kasvat ammatillisesti työskentelemällä yhdessä lahjakkaiden kollegoiden kanssa. Opit vertaistaan vailla olevasta kokemuksesta samalla, kun autat asiakkaitamme huippusuoriutujiksi.

  Accenture on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi jo neljänä vuonna peräkkäin.

  Toimipisteet: Suomessa Helsingissä ja Tampereella.

  Tutustu tarkemmin: www.accenture.fi.

  Share: