30.10.2012

  Hyvinvointi vei mukanaan Accenturella

  Accenture: Rina SirénRina Sirén, 32, DI, työhyvinvointispesialisti: ”Täällä kehitetään aktiivisesti omaa työtä ja pyydetään apua, jota myös saadaan.”  

  Aloitin Accenturella johdon konsulttina vuonna 2008. Yrityksessä kiinnostivat mahdollisuudet, joita iso talo tarjoaa omaan oppimiseen ja kehitykseen. Ajattelin, että tuossa voisi olla hyvä mahdollisuus kasvaa.

  Johdon konsultiksi IT-alalle hakeutuu henkilöitä, joilla on kova työmotivaatio ja jotka haluavat päästä eteenpäin. Huomasin itsekin, että tein paljon töitä enkä aina löytänyt riittävästi aikaa oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Äitiyslomani aikana kiinnostuin hyvinvoinnista ja opiskelin Life Coachiksi.

  Kun palasin töihin, liityin kymmenen hengen tiimiin, joka pyörittää työnsä ohella Accenturen kokonaisvaltaista hyvinvointiohjelmaa Paras ei Pysähdy – Live Well Finland. Nimi kuvastaa ohjelman kehitystä: vuonna 2007 alkanut hyvinvointiohjelma on laajentunut kuntotesteistä mm. hyvinvointivalmennuksiin, luentoihin, kursseihin, välipalahedelmiin ja liikuntaa tukeviin työsuhde-etuihin. Accenturella on ymmärretty hyvin, että työntekijät ovat yrityksen merkittävin pääoma, josta täytyy pitää huolta.

  Tästä syksystä alkaen siirryin täysin konsultointityöstä työhyvinvoinnin pariin. Tärkeintä on kehittää jokaisen työntekijän hyvinvointiosaamista ja itsensäjohtamistaitoja. Accenturella kannustetaan ja innostetaan tekemään positiivisia elämäntapamuutoksia. Ne voivat olla pieniäkin arjen tapojen muutoksia, joilla on iso vaikutus elämänlaatuun.

  Accenturella voi omalla aktiivisuudella vaikuttaa paljon omaan työhönsä. Täällä viedään aktiivisesti kehitysehdotuksia eteenpäin ja pyydetään apua, jota saadaan. Myös hyvinvointiohjelma on hyvä esimerkki siitä: sitä pyritään muokkaamaan työntekijöiden tarpeiden mukaan.

  Logo: AccentureAccenture on globaali liikkeenjohdon konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys. Tervetuloa työpaikkaan, joka tarjoaa parempia mahdollisuuksia, suurempia haasteita ja enemmän työniloa. Organisaatioon, jonka toiminta perustuu tiimityöskentelyyn ja yhteistyöhön. Yritykseen, joka työskentelee teknologien kärjesssä ja auttaa  18:aa Suomen 20 suurimmasta yrityksestä liiketoimintansa uudistamisessa. Tarjoamamme mahdollisuudet ovat rajattomat, voit vaihtaa töitä vaihtamatta yritystä. Tutustu meihin ja löydä mahdollisuutesi.

  careers.accenture.com

  Teksti: Päivi Piispa
  Kuva: Johanna Kannasmaa.

  Share: