9.11.2013

  Accenturella on aidosti kannustava ilmapiiri

  Accenturen ainutlaatuinen tiimikulttuuri avaa mahdollisuuksia. Meillä pääsee verkostoitumaan ja kehittymään monipuolisissa projekteissa.

  Työskentelen konsultointitehtävissä master dataan ja finanssialaan liittyvissä tehtävissä. Tulin taloon pari vuotta sitten. Olin kuullut, että Accenturella on hyvät kehittymismahdollisuudet. Jo työhaastattelun yhteydessä mietittiin yhdessä omia kykyjä ja niitä vastaavaa työnkuvaa. Olen valmistunut tuotantotalouden insinööriksi Stadiasta (nykyinen Metropolia) vuonna 2006.

  Accenturella on mahdollisuus osallistua projekteihin eri toimialoilla ja työskennellä eri rooleissa. Tätä kautta olen päässyt kehittymään ja muovaamaan työnkuvaani. Jatkuvaa oppimista tehostaa se, että meillä annetaan rehellistä palautetta. Tehokkaana motivaattorina toimivat myös omaan uratasoon nähden hieman liian isot saappaat. Nautin dynaamisesta työstä. Parasta tehtävissäni onkin vaihtelevuus: jokainen projekti on omanlaisensa. Muutos on hyväksi, sillä mukavuusalueellaan ei kehity.

  Meillä todella arvostetaan hyvin tehtyä työtä. Ihmisten johtaminen on hyvällä  tasolla. Työilmapiiri on aidosti kannustava, ja itselleni oli jopa vaikeaa oppia, että täällä todella voi pyytää apua. Työskentelen suurelta osin asiakkaiden parissa, ja minut on otettu hyvin myös osaksi asiakkaan työyhteisöä. Viihtyvyyden kannalta ykkösasia ovat positiiviset ihmiset. Hyvästä ilmapiiristä kertoo sekin, että projektitiimien kanssa olemme esimerkiksi perehtyneet yhdessä sushin valmistukseen ja käyneet katsomassa stand-up-esitystä.

  Accenture on globaali liikkeenjohdon konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys. Tuo lahjasi ja innostuksesi kansainväliseen organisaatioon, joka työskentelee teknologian, liiketoiminnan ja innovaatioiden kärjessä. Tee yhteistyötä erilaisten, lahjakkaiden kollegoiden ja menestystäsi tukevien johtajien kanssa.

  Auta yrityksiä ja yhteisöjä ympäri maailman pysymään muutoksessa mukana. Teroita taitojasi alan johtavan koulutuksen ja kehityksen avulla samalla kun rakennat ihanteellista uraasi. Tutustu meihin ja löydä mahdollisuutesi!

  www.accenture.fi/tyopaikat

  Teksti: Pia Salo
  Kuva: Teemu Granström
  .

  Share: