13.12.2017

  T-lehden 20-vuotisjuhlanumero ilmestyi

  T-lehden kannet

  20 000 kappaleen painos jaetaan kaikkiin suomalaisiin teknillisen alan yliopistoihin sekä suurimpiin teknologiakeskuksiin.

  T-lehden juhlanumero on ilmestynyt! Juhlanumeron kannessa on toimitusjohtaja Marjet Mäkinen. Hän kertoo kannustavan tarinansa, joka johti 26-vuotiaana Suomen Kovabetoni Oy:n toimitusjohtajan tuolille. Esittelemme myös tekniikan eri alojen parhaat työantajat.

  Tutustu näköislehden sisältöön: T-lehden näköisversio

  T-lehdestä

  T-lehti on media nykyisille ja tuleville tekniikan alan ammattilaisille. Ensimmäinen painettu T-lehti ilmestyi vuonna 1997. Se saavutti nopeasti tulevien diplomi-insinöörien keskuudessa luetuimman lehden aseman. Lukijakuntamme on vuosien aikana pitänyt sisällään myös teknillisten yliopistojen henkilökuntaa ja muita alan ammattilaisia.

  Missiomme on ollut yhdistää opiskelijat, yritykset ja yliopistot toisiinsa. Olemme halunneet olla kannustamassa opiskelijoita siirtymään työelämään ja kehittymään työntekijöinä. Olemme myös tahtoneet auttaa näkemään yrittäjyyden mahdollisuutena.

  On ilahduttavaa, että löysit juhlalehtemme ääreen!

  Share: