12.12.2017

  Ruukki​ ​kannustaa​ ​eteenpäin

  Hanna Kettunen Ari-Matti Sänkiaho työskentelevät Ruukilla.

  ”On hienoa nähdä työnsä jälki”, iloitsee Ari-Matti Sänkiaho. Hanna Kettusen kädenjälki näkyy esimerkiksi Bergenin kansainvälisessä lentokentässä.

  Ari-Matti​ ​Sänkiaho
  Aluemyyntipäällikkö, Helsinki

  ”Mikä tahansa ovi on vastassa, siitä mennään sisään. Ovien takaa löytyy asiakkaat. Kahvakammoa ei saa olla.

  Opiskelin kone- ja tuotantotekniikkaa Vaasassa ja olin useana vuonna Ruukilla kesätöissä. Valmistumisen jälkeen tänne oli mukava tulla töihin. Varmuutta toi useamman kuukauden kisällioppi edeltäjäni kanssa.

  Työssäni tarvitaan teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä. Asiakkaan tarpeet saattavat muuttua vielä kaupanteon jälkeen ja niihin on pyrittävä edelleen vastaamaan, niin aikataulullisesti kuin muutenkin.

  On hienoa nähdä työnsä jälki. Ensin on tontti, sitten tarjous ja tilaus. Lopulta nousee talo, jossa on Ruukin tuotteita. Sekin motivoi, että työlläni on työllistävä vaikutus myös myyntialueeni ulkopuolella.

  Ruukki kannustaa eteenpäin. Siihen suuntaan pyrin aina menemään itsekin.”

  Mikä tahansa ovi on vastassa, siitä mennään sisään.

  Hanna​ ​Kettunen
  Työmaapäällikkö, Kööpenhamina

  ”Kun lähtee komennukselle kuuden hitsarin kanssa, ei voi olla hissukka. Asenteen on oltava kohdallaan. Taustaltani olen rakennusinsinööri, mutta tehtävät vaihtelevat projektista riippuen. Tämänhetkisellä työmaalla olen päävastuussa logistiikkasuunnittelusta.

  Olen asunut kaikissa Pohjoismaissa Islantia lukuun ottamatta. Työni on liikkuvaa ja hyvin kansainvälistä. Viestintätaidot ja oma-aloitteisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Samoin kokonaisuuksien hallinta.

  Ihmiset tulevat työvuosien aikana tutuiksi. Ruukilla voi jutella muustakin kuin töistä. Ilmapiiri on rento ja työtä tehdään tiiminä alusta loppuun.

  Kädenjälkeni näkyy esimerkiksi Bergenin kansainvälisessä lentokentässä sekä Tukholman Friends Arenassa. On hauskaa sanoa rinta rottingilla ison maamerkin edessä, että tätäkin olin tekemässä.”

  Kädenjälkeni näkyy esimerkiksi Bergenin kansainvälisessä lentokentässä.

   

  Ruukki - logo

  Ruukki Construction palvelee rakennusalan asiakkaita. Toimitamme asiakkaittemme liiketoimintaa edistäviä tuotteita ja palveluja suunnittelusta asennukseen.

  Yritysasiakkaisiimme kuuluvat muun muassa rakennuttajat ja rakennusyritykset. Henkilöasiakkaita palvelemme katon rakentamisessa, katteiden ja tarvikkeiden valmistuksesta asennuspalveluun.

  Ruukki Construction on SSAB.n tytäryhtiö, joka työllistää noin 2 500 työntekijää 15 maassa. Liikevaihto vuonna 2016 oli 5,305 mrd SEK. SSAB on teräsyhtiö, jolla on toimintaa yli 50 maassa. Yhtiö on noteerattu NASDAQ OMX Tukholmassa ja Helsingissä.

  www.ruukki.fi

   

  Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Ruukki Constructionin kanssa.
  Teksti: Elli Collan, kuva: Samuli Skantsi

  Share: