12.12.2017

  Hyvä esimies osaa kommunikoida

  Sami Tjurin - Uponor

  Sami Tjurin pääsee Uponorilla vaikuttamaan koko alan vallitseviin käytäntöihin. ”On hienoa viedä asioita eteenpäin ja saada aikaan muutosta.” 

  Sami Tjurin
  Design & Quotation Manager

  ”Kun kuljet Bangkokin lentokentän lattioilla, kuljet Uponorin tuotteen päällä. Tämä on vahvasti kansainvälinen yritys, joka toimii monella alalla. Työni monipuolisuus on suoraan sanottuna yllättänyt itsenikin.

  Kävin aikanaan sähköalan ammattikoulun ja olin töissä rakennusalalla. Mielenkiinto yliopistoa kohtaan heräsi vasta armeijassa. Energiatehokkuudesta puhuttiin tuolloin tulevaisuuden asiana ja päädyin opiskelemaan LVI- ja energiatekniikkaa.

  Työssäni johdan suunnitteluosastoa. Kehitän myös sisäistä toimintaa, uusia toimintatapoja sekä valvon niiden käyttöönottoa. Olen usein yhteydessä ulkomaisiin kollegoihini etäpalaverimahdollisuuksien ansiosta. Yhteistyön lisäksi työni sisältää itsenäistä päätöksentekoa. Viestintätaidot ovat tärkeässä roolissa, sillä hyvän esimiehen on osattava kommunikoida.

  Oleellista on uskaltaa terveellä tavalla kyseenalaistaa nykyisiä ratkaisuja. Parhaimmillaan vaikutan työssäni koko alan vallitseviin käytäntöihin. On hienoa viedä asioita eteenpäin ja saada aikaan muutosta.”

  Kansainvälinen ja rehti suomalainen yritys on hyvä työnantaja.

   

  Uponor - logo

  Uponor on johtava kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Uponorin palveluksessa on noin 3 900 henkeä 30 maassa. Vuonna 2016 Uponorin liikevaihto oli noin 1,1 miljardia euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

  Uponor juhlistaa 100-vuotista taivaltaan vuonna 2018. Uponorin tarina alkaa vuonna 1918, jolloin Aukusti Asko-Avonius perusti puusepänverstaan Lahteen. Verstas kasvoi nopeasti Pohjoismaiden suurimmaksi huonekaluvalmistajaksi. 1960-luvulla yritys laajensi toimintaansa muoviteollisuuteen tuomalla ensimmäiset muoviputkensa markkinoille.

  www.uponor.fi

   

  Artikkeli on toteutettu yhdessä Uponorin kanssa.
  Teksti: Elli Collan, kuva: Samuli Skantsi.

  Share: