23.4.2017

  Jussi Aho on vuoden 2017 rakennusalan diplomi-insinööri

  Kuva: RIL/Katri Lehtola

  ”Rakentamisessa tapahtuu vallankumouksia viiden vuoden sisällä.”

  Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL on valinnut vuoden 2017 rakennusalan diplomi-insinööriksi Jussi Ahon. Fira Oy:n toimitusjohtaja tunnetaan alan myönteisenä eteenpäin viejänä, jonka vahvuuksiin kuuluvat innovatiivisuus ja rohkea riskinottokyky.

  Aho korostaa osallistamisen, avoimen vuorovaikutuksen ja asiakas keskiössä -ajattelun tärkeyttä hankkeiden kaikkien osapuolien kesken.

  Vuoden 2017 rakennusalan diplomi-insinööri uskoo digitaalisuuden, IoT:n, BIM:n ja alustatalouden liiketoimintamallien luovan kiinteistö- ja rakennussektorille uusia mahdollisuuksia.

  ”Liiketoimintakonseptit muuttuvat alalla jatkossa radikaalisti.”

  Aho on luotsannut Firaa vahvan vuorovaikutuksen voimalla menestyväksi yritykseksi, jonka tavoitteena on kiihdyttää myös kansainvälistä kehitystä. Globaalien toimijoiden joukkoon nouseminen onnistuu Ahon mukaan digitaalisuuden hyödyntämisen ja kulttuurisen ymmärryksen kautta.

  ”Tämä on erittäin tärkeää etenkin palveluliiketoiminnassa. Suomalaistenkin pitäisi oppia paremmin tunnistamaan ja hyödyntämään vahvuuksiaan. Maailmalla on kysyntää hyvälle koulutukselle, työteliäisyydelle ja luotettavuudelle.”

  Tunnustus luovutettiin RILin kevätkokouksen yhteydessä perjantaina 21.4.2017 klo 21.00 Turussa.

  Share: