16.10.2016

  Vuoden nuori RILiläinen on Saku Viita-aho

  Kuva: RIL

  Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry jakoi 13.10. FinnBuild Awards Gaalassa Vuoden nuori RILiläinen tunnustuksen. Sen sai Saku Viita-aho, joka toimii asiakkuuspäällikkönä Viasys VDC Oy:llä. Hän toimii samanaikaisesti myös perheyrityksensä, ORA Yhtiöiden valmentajana.

  Viita-aho on aktiivinen ja ennakkoluuloton toimija, joka jaksaa kannustaa positiivisella asenteellaan myös muita kehittymään ja kehittämään. Päivätöidensä lisäksi hän suorittaa MBA-tutkintoa. Viita-aho suhtautuu asioihin intohimoisesti ja haluaa rikkoa vanhoja kaavoja. Hän on esimerkiksi uudistanut monessa yhteydessä palaverikäytäntöjä modernimpaan, keskustelevampaan suuntaan.

  Tunnustuksella kiinteistö- ja rakennusalan akateemisia edustava RIL haluaa tuoda esiin nuoria osaajia ja vaikuttajia, jotka toimivat aktiivisesti omassa ammattijärjestössään sekä koko alan positiivisina keulakuvina, edistäen rakennusalan diplomi-insinöörien ammattitaidon arvostusta. Valinnan tekivät RIL-Nuorten johtoryhmät pääkaupunkiseudulta, Pirkanmaalta ja Oulun seudulta.

  Share: