18.2.2015

    Euroopan etevin insinööriopiskelija haussa

    Tekniikan alan opiskelijat yhdistävät tietonsa ja luovuutensa yritysten ongelmien ratkaisemiseksi. Yritys saa ideoita esimerkiksi tuotekehitykseensä, opiskelijat kontakteja yritysmaailmaan, oppia tiimityöskentelystä ja voitokkain tiimi tietysti myös kansainvälisen BEST Engineers of Europe -tittelin.

    EBEC-kilpailu alkaa paikallisilla mittelöillä teknillisissä yliopistoissa ympäri Euroopan. Pohjoismaat ratkovat paremmuutensa Göteborgissa. Finaali käydään Portossa elokuussa. EBEC-kilpailu alkaa paikallisilla mittelöillä teknillisissä yliopistoissa ympäri Euroopan. Pohjoismaat ratkovat paremmuutensa Göteborgissa. Finaali käydään Portossa elokuussa.

    EBEC on Euroopan suurin vuosittainen insinööritaitokilpailu. Sen järjestävät opiskelijat opiskelijoille. Kilpailu alkaa paikallisilla mittelöillä teknillisissä yliopistoissa ympäri Euroopan. Tampereella pidetään paikallinen kilpailu tiistaina 24. helmikuuta..

    Share: