11.3.2015

  TTY:n opiskelijat tyytyväisimpiä

  TTY:n tekniikan kandidaatit ovat opetuksen laatuun tyytyväisempiä kuin muiden yliopistojen opiskelijat. Valtakunnallisen opiskelijakyselyn, Kandipalautteen mukaan ohjausta opintojen suunnitteluun on TTY:llä ollut tarjolla selkeästi paremmin kuin yliopistoissa keskimäärin.
  Vararehtori Mika Hannula vastaa TTY:llä opetuksesta, oppimisympäristöistä ja täydennyskoulutuksesta.
  – TTY panostaa opetuksessaan uudenlaisiin oppimisympäristöihin. Sähköisten ympäristöjen luominen ja verkko-opetuksen kehittäminen on viime vuosina edennyt vauhdikkaasti, vararehtori Mika Hannula kertoo.
  TTY:llä on jo vietetty uuden sähköisen tenttimisen tilan avajaisia sekä hyödynnetty oppimateriaaleissa videotallenteita. Oppimisympäristöjen kehittäminen jatkuu koko ajan ja uusia tiloja saadaan käyttöön taas syksyllä 2015..

  Share: