24.4.2013

  LUT sai MacGyverinsa

  LUT: Antti Suikki

  LUT: Antti SuikkiLappeenrannan teknillinen yliopisto etsi helmikuisessaan työpaikkailmoituksessan riveihinsä MacGyveria. Nyt hän on löytynyt: LUT:n protopajan johtajaksi on valittu materiaalitekniikan insinööri (AMK) Antti Suikki.

  Suikki siirtyy tehtäväänsä The Switch Drive Systems Oy:ltä, jossa hän työskenteli pääsuunnittelijana sähkögeneraattoreiden parissa. LUT:lla Suikki rakentaa , johtaa ja organisoi teoreettisen tutkimuksen kokeellisen verifioinnin laitteistoja ja mittauksia toteuttavaa protopaja-yksikköä.

  Protopajan tarkoituksena on koota LUT:ssa tehtävät laitteiden suunnittelu-, rakennus- ja prototyyppipalvelut mahdollisimman tehokkaasti yhden yksikön alle. Yksikkö muodostetaan tiedekunnan teknisten palveluiden henkilöstö- ja laiteresurssien pohjalta, ja se toimii sähkö-, energia-, kone- ja kemiantekniikan rajapinnassa.

  Protopajan johtajalta odotetaan macgyvermaista otetta ratkaista tutkijoiden käytännön tutkimuslaiteongelmat, nokkeluutta ja asennetta toimia yhdessä sekä kykyä sitoa eri tekijät LUT:n strategian toteutukseen. Suikki ottaa haasteet vastaan yli kymmenen vuoden työkokemuksella teollisuuden parista.

  ”Olen työskennellyt projektiluontoisissa, usein todella vaativissa tehtävissä, jotka toteutetaan tietyllä budjetilla tiukassa aikataulussa, suuren paineen alla. Mukaudun monenlaisiin haasteisiin ja uskon löytäväni ratkaisut ongelmaan kuin ongelmaan.”

  www.lut.fi.

  Share: