19.11.2010

    Espotel – Yritteliäs pääsee eteenpäin

    Myynti- ja markkinointipäällikkö Karl-Kristian Högström: ”Espotel panostaa myös henkilöstönsä hyvinvointiin ja virkistäytymiseen. Liikuntaharrastuksia tuetaan ja esimerkiksi täällä Espoossa meillä on oma aktiivinen salibandy-porukka. Retkeilystä ja kalastuksesta innostuneet ovat puolestaan tehneet yhteisiä reissuja Lapin erämaihin ja kalavesille. Tässäkin tietysti oma aktiivisuus ratkaisee.”

    Karl-Kristian Högström, 40,
    myynti- ja markkinointipäällikkö

    ”Olen koulutukseltani diplomi-insinööri ja tulin Espoteliin töihin viime keväänä. Vastaan uusien asiakkaiden hankinnasta ja tietyistä avainasiakkuuksista.
    Päätös oli lopulta helppo, sillä yhtiö, sen todella vahva teknologiaosaaminen, toimintafilosofia ja omistajat olivat tulleet minulle vuosien varrella tutuiksi muun muassa aiempien asiakkuuksien kautta.
    Olin seurannut sivusta Espotelin tasaista kasvua ja sen toiminnan laajentumista eri puolille Suomea. Oli silti positiivinen yllätys, kuinka yli 220 henkilöä työllistävä ja kuudella eri paikkakunnalla toimiva yritys voi edelleen pyöriä näin notkeasti ja matalalla organisaatiolla.
    Yrittäjämäinen meininki, johon kuuluu sekä vastuuta että vapautta omasta tekemisestä, tuntuu Espotelissa selvästi. Ylemmiltä portailta tulevan ohjeistuksen ja hierarkian sijaan oma-aloitteisuus on täällä arvossaan.
    Sen ansiosta uusikin tulokas pääsee aina nopeasti kiinni oikeisiin asiakastöihin. Myös projektien vetovastuuta saa halutessaan hyvinkin pian.
    Tuo aiemmin mainitsemani yrittäjämäisyys näkyy myös tiimeissä, joita pyöritetään kuin pientä yritystä. Samalla huomaa, mikä merkitys omalla työpanoksella on kokonaisuuteen. Se tekee työn entistä mielekkäämmäksi.
    Espotel panostaa myös henkilöstönsä hyvinvointiin ja virkistäytymiseen. Liikuntaharrastuksia tuetaan ja esimerkiksi täällä Espoossa meillä on oma aktiivinen salibandy-porukka. Retkeilystä ja kalastuksesta innostuneet ovat puolestaan tehneet yhteisiä reissuja Lapin erämaihin ja kalavesille. Tässäkin tietysti oma aktiivisuus ratkaisee.”

     

    Espotel Oy on vuonna 1986 perustettu Suomen johtava sulautettujen järjestelmien tuotekehityspalvelua tarjoava yritys.

    Toimipisteet: Kuusi Suomessa, kansainvälistymme voimakkaasti ja uusin pisteemme on Puolan Wroclawissa.

    Ota yhteyttä: Mikko Jaakkola, puh. 050 358 2558, mikko.jaakkola@espotel.fi.

    Share: