30.10.2012

  Startupit lennossa

  Pyry Taanila, Lasse Korpela, Mikelis Studers ja Timo Kauppila

  Pyry Taanila, Lasse Korpela, Mikelis Studers ja Timo KauppilaKesän 2012 aikana kehitetty mikrofoni-innovaatio Catchbox on tapahtumissa haluttu uutuus, vaikka valmistusta ei ole saatu vielä kunnolla käyntiin. Ensimmäinen yleisölle suunnattu mikrofoni voidaan heittää helposti lavalta katsomoon. Lasse Korpela, Pyry Taanila, Mikelis Studers ja Timo Kauppila loivat uuden tuotteen Aalto Entrepreneurship Societyn Summer of Startups-ohjelmassa.

  AaltoES:n lisäksi myös esimerkiksi OuluSES, Stream Tampere, Boost Turku ja Lappeenrannassa LUTES tarjoavat kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille kohtaamispaikan. Nämä yhteisöt ovat avainasemassa, kun Suomesta kehitetään kasvuyritysten keskittymää. Tähän tavoitteeseen tähtää lokakuussa perustettu Start-up-säätiö. Säätiö vastaa jatkossa myös Startup Life -harjoitteluohjelmasta, Startup Sauna -yrityskiihdyttämöstä ja Slush-konferenssista.

  Kuva ja teksti: Markus Kauppinen

   .

  Share: