18.11.2010

    Descom – Intohimona itsensä kehittäminen

    Descomilla työskentelevä Jari Ikävalko tietää, että yritys on mukana nopeasti kasvavalla ja teknologisesti kehittyvällä markkina-alueella, jossa on itsekin mentävä koko ajan eteenpäin.

    Jari Ikävalko, 32, ohjelmistoarkkitehti

    ”Tulin Descomiin viime keväänä, kun vuonna 2005 perustamamme Integware Oy fuusioitiin osaksi tätä yhtiötä. Työnkuvani on edelleen todella monipuolinen. Välillä olen ohjelmistosuunnittelussa, toisena päivänä voin puolestaan konsultoida asiakkaita tai tehdä tarjouslaskelmia.
    Olemme erikoistuneet järeisiin verkkokaupparatkaisuihin, joita olemme toimittaneet muun muassa Stockmannille ja Hobby Hallille. Olemme mukana nopeasti kasvavalla ja teknologisesti kehittyvällä markkina-alueella, jossa on itsekin mentävä koko ajan eteenpäin.
    Descomin kantava idea on, että työtä tehdään nimenomaan asiakkaan hyväksi. Organisaatio on sen vuoksi pidetty tietoisesti matalana ja byrokratia minimissään.
    Työntekijöiltä tämä edellyttää oma-aloitteisuutta, yrittäjämäistä asennetta sekä halua kehittyä. Tänne ei tulla vain töihin, vaan oppimaan joka päivä jotain uutta.
    Monipuolinen osaaminen on täällä arvossaan ja yhtiön sisälle on luotu siihen myös mahdollisuudet. Erilaisia urapolkuja on tarjolla niin asiantuntijoille kuin esimiestyöstä kiinnostuneille.
    Vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjolla olevat työkalut ovat aina huippuluokkaa. Käytännössä työpöydälleen ja käteen saa juuri sellaiset välineet, jotka itse haluaa. Tämä on etenkin ohjelmistoammattilaiselle tärkeä seikka.
    Henkilöstö pitää yhtä myös työajan ulkopuolella ja harrasteporukoita on moneen lähtöön. Tänä vuonna osallistumme ensimmäistä kertaa myös Suomen parhaat työpaikat -kilpailuun.”

     

    Descom on sähköisen liiketoiminnan suunnannäyttäjä. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jolla on selkeä polku, visio ja fokus. Descomilaiset toimivat tiimeissä ja meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää itseään, tiimiään ja yritystä arvojemme ja yrityskulttuurimme pohjalta.

    Toimipisteet: Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella

    Ota yhteyttä: rekrytointi@descom.fi.

    Share: