21.11.2015

    Wapice tarjoaa alustaa älymittaukseen

    Esineiden internet yhdistää laitteita toisiinsa, mutta millaisella alustalla? Eri valmistajien laitteita varten tarvitaan joustava järjestelmä.

    Yhden ratkaisun on kehittänyt vaasalaislähtöinen Wapice, jonka tuotteistama IoT-Ticket on yrityksen mukaan ”matkalippusi Internet of Things -maailmaan”. Kyseessä on kokonaisvaltainen etäseuranta- ja hallintajärjestelmä, joka liittää koneet ja laitteet tietojärjestelmiin sekä mahdollistaa niiden valvonnan ja seurannan samanaikaisesti.

    ”Pystymme liittämään tehtaan alustallemme viidessä minuutissa”, sanoo IoT-Ticketin tuotepäällikkö Mathias Grädler Wapicesta.

    Käyttäjiä on jo 1,6 miljoonaa – joukossa etenkin suomalaisia energia- tai koneenrakennusalalla toimivia teollisuusyrityksiä. Viimeaikaisia asiakkaita on esimerkiksi kaivosyhtiö Brasiliasta.

    IoT-Ticketiä on kehitetty vuodesta 2005.

    ”Tuotteemme on helppo käyttää ja ominaisuuksiltaan yksi valmiimpia maailmassa, mutta meillä ei ole samanlaista markkinointibudjettia kuin esimerkiksi IBM:llä”, Grädler toteaa.

    Vuonna 1999 perustettu Wapice on kasvanut 20–30 prosentin vuosivauhtia ja työllistää tällä hetkellä noin 290 ohjelmistoalan asiantuntijaa. Deloitte on maininnut sen vuoden 2014 fast track -listallaan.

    IoT-Ticketistä on tarjolla myös ilmaistilejä ja kehityspaketteja.

    https://www.wapice.com/fi/tuotteet/iot-ticket-internet-of-things-ratkaisut

    https://www.iot-ticket.com/

    .

    Share: