24.4.2013

  Tuula Teeri jatkaa Aalto-yliopiston rehtorina

  Aalto-yliopiston hallitus on nimittänyt rehtori Tuula Teerin Aalto-yliopiston rehtoriksi toiselle viisivuotiskaudelle, joka alkaa 1.4.2014. Tuula Teeri on Aalto-yliopiston ensimmäinen rehtori, ja hän on aloittanut tässä tehtävässä 1.4.2009.

  − Aalto-yliopiston rakennusvaiheessa on rehtori Tuula Teerin johdolla luotu erittäin hyvät edellytykset opetuksen, tutkimuksen ja taiteellisen toiminnan kehittämiseen sekä mittavampaan yhteiskunnalliseen vaikutukseen, toteaa hallituksen puheenjohtaja Matti Alahuhta.

  − Seuraavan viiden vuoden tavoitteena on näiden edellytysten konkretisoituminen näkyviksi tuloksiksi yliopistotoiminnan kaikilla eri alueilla.

  Professori Tuula Teeri (s. 1957) on aiemmin toiminut mm. vararehtorina ja rehtorin varamiehenä Kungliga Tekniska högskolanissa (KTH) Tukholmassa. Teeri on tehnyt väitöskirjatyönsä VTT:llä ja suorittanut tohtorintutkinnon Helsingin yliopistossa. Hänellä on kansainvälistä kokemusta muuan muassa USA:sta. Teerillä on useita akateemisia, yhteiskunnallisia ja yritysmaailman luottamustehtäviä..

  Share: