24.4.2013

  Playbook auttaa ideasta käytäntöön

  Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Stanfordin yliopiston tutkijat tekivät  käsikirjan radikaalien innovaatioitten synnyttämiseksi ja viemiseksi käytäntöön. Käsikirjassa on paljon askel-askeleelta -ohjeita ja ohjeita yrityksille, jotka etsivät radikaalia tuote- tai palveluideaa tai kehittävät niitä.

  Työkaluja on tarjolla ideoiden valitsemiseen ja kehittämiseen, tulevaisuuden asiakkaiden ja markkinoiden visiointiin ja analysointiin sekä ideoiden työstämiseen markkinoille Lisäksi käsikirjasta löytyy menetelmiä organisaation resurssien ja tarvittavien yhteistyötahojen kartoittamiseen.

  Samaisessa hankkeessa syntyi myös suomenkielinen, erityisesti pk-yrityksille tarkoitettu opaskirja Innopakki, joka kertoo kansantajuisesti innovaatiotoiminnan teorioista ja menetelmistä ja esittelee esimerkkiyrityksen kautta, miten niitä voidaan soveltaa käytäntöön.

  Playbook for Strategic Foresight & Innovation on ilmainen ja vapaasti ladattavissa netistä osoitteesta: http://www.lut.fi/web/en/playbook-for-strategic-foresight-and-innovation

  Innopakki löytyy osoitteesta: http://www.lut.fi/innovation.

  Share: