24.4.2013

  Juha Ylä-Jääski Tekniikan Akatemian toimitusjohtajaksi

  Tekniikan Akatemia: JuhaYla-Jääski

  Tekniikan Akatemia: JuhaYla-JääskiTekniikan Akatemian hallitus on nimittänyt TkT Juha Ylä-Jääskin Tekniikan Akatemian toimitusjohtajaksi 1.5. alkaen. Ylä-Jääski on toiminut säätiön vt. toimitusjohtajana 18.2.2013 lähtien.

  Aikaisemmin Ylä-Jääski on toiminut Teknologiateollisuus ry:n Innovaatioympäristöyksikön johtajan tehtävissä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. strategiajohtajana Nokia Oyj:n tutkimuskeskuksessa sekä tutkijaprofessorina VTT:llä.

  ”Haluan kiittää Tekniikan Akatemian hallitusta minua kohtaan osoittamastaan luottamuksesta. Otan toimitusjohtajan tehtävät vastaan sekä motivoituneena että innostuneena. Tekniikan Akatemialla on useita uniikkeja toimintamuotoja kuten Millennium-teknologiapalkinto, kansainvälinen nuorten tiedeleiri Millennium Youth Camp sekä yleisötapahtuma Tekniikan päivät. Niiden ja muiden ohjelmien tunnettuuden ja vaikuttavuuden edelleen vahvistaminen on suuri mahdollisuus. Eräs keskeisistä kehittämiskohteistani säätiön toiminnassa onkin yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisääminen. Tähän meillä on erinomaiset lähtökohdat: kattavat verkostot ja toimintamallit niin elinkeinoelämän kuin akateemisten ja valtiollisten toimijoiden suuntaan”, Juha Ylä-Jääski toteaa.

  www.taf.fi.

  Share: