7.11.2011

  Tasa-arvoinen Accenture joustaa

  Henrietta Sundströmin ja Minna Kervisen työ Accenturella on joustavaa, vaikka projekteissa tehtävä työ on ajoittain intensiivistä.

  Henrietta Sundströmin SAP-konsultin työ Accenturella vie hänet suuriin teollisuusyrityksiin, joissa otetaan SAP-liiketoiminnan ohjausjärjestelmiä käyttöön. Konsulttina hän toimii osana tiimiä, joka rakentaa it-järjestelmän tukemaan asiakkaan bisnestä.

  – Täytyy tunnistaa yritysten bisnesprosessit ja olla syvä ymmärrys siitä, mitä yritys tekee, Hankenilla opiskellut Sundström kertoo.

  Accenturella tarjolla olevat työtehtävät ovatkin aina teknologian hyödyntämiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen keskittyviä, vaikka kyse on teknisistä asioista. Sundströmin tehtävänä on ymmärtää asiakkaan toiveet ja kertoa ne eteenpäin tiimille, jonka kokoonpano vaihtelee projektista toiseen. Uudet työntekijät pääsevät työskentelemään kokeneempien kollegoiden, kuten Senior Manager Minna Kervisen kanssa.

  – Täällä saa vastuuta ja voi todistaa, mihin pystyy. Saan tehdä töitä itsenäisesti, mutta työkavereiden apu on aina lähellä, Sundström kertoo.

  Projekteissa tehtävä työ on vaihtelevan intensiivistä. Työ on haastavaa ja sen täytyy valmistua ajallaan, mikä vaatii joskus joustoa työajoissa.

  – Kuitenkin työ on joustavaa: projektien lopputulos on tärkeintä, ja on paljon erilaisia työkaluja, jotka mahdollistavat jouston. Voin osallistua kokouksiin vaikka kotoa käsin, kahden lapsen äiti Kervinen sanoo.

  Sundströmin mielestä Accenture on tasa-arvoinen yritys. Osaaminen ja asenne ovat tärkeimmät tekijät rekrytoinneissa ja uran etenemisessä. Talon työntekijöistä reilu kolmasosa on naisia.

  Accenturella toimii aktiivinen naisverkosto, Women’s Network, jonka toiminta keskittyy työtyytyväisyyden kasvattamiseen sekä osaamisen ja urakehityksen tukemiseen. Verkosto järjestää tapahtumia ja tukee verkottumista sekä Accenturen sisällä että ulkopuolella. Tänä vuonna edistetään erityisesti mentorointia.

  Accenture on globaali liikkeenjohdon, konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys.

  Naisten urakehitystä Accenture tukee Women’s Network -naisverkoston avulla. Globaali verkosto auttaa naisia eteenpäin uralla, tukee työtyytyväisyyttä ja varmistaa tasa-arvon toteutumisen yrityksessä. Vapaaehtoistoimintaan perustuva verkosto järjestää muun muassa mentorointia ja koulutuksia.

  Lue lisää: www.accenture.fi/tyopaikat

  http://www.accenture.com/us-en/company/people/women/Pages/index.aspx

   

   

   

   

   

   

   

   .

  Share: