5.11.2011

  Young professionals -ohjelmalla uusiin tehtäviin

  Juha Jossas, 30, Projektipäällikkö

  Tulin töihin Tiedolle vuoden vaihteessa GenerationT-ohjelman houkuttelemana. Halusin vaihtaa teknisen
  asiantuntijan työni monipuolisempaan. Tiesin, että tämän ohjelman avulla pääsen koulutukseen, jossa perehdyn ydinosaamiseni ulkopuolisiinkin asioihin. Kahdeksan kuukautta kestäneestä ohjelmasta jäi käteen myös hyvä verkosto Tiedon sisällä.

  Tämänhetkisessä työssäni projektipäällikkönä vastaan projekteista sellaisissa palveluissa, joiden täytyy olla asiakkaan käytettävissä 24/7. Työssäni pääsen luovimaan teknisen puolen, bisneksen ja ihmisten välimaastossa. Olen päässyt vaikuttamaan itse omaan työnkuvaani yhdessä esimieheni kanssa. Projektipäällikön työn lisäksi tällä hetkellä minua kiinnostavat eniten bisnescaset ja liiketoiminnan prosessien kehittäminen.

  Uskon, että minulla on täällä hyvät mahdollisuudet edetä uralla ylöspäin, mutta myös vertikaalisesti – eri yksiköihin ja eri hommiin. Olen valmistunut vuonna 2009 sähkö- ja tietoliikennetekniikan laitokselta DI:ksi, joten konsultointihommiinkin minulla voisi olla annettavaa. DI-koulutus on hyvä pohja tulla työskentelemään Tiedolle.

  ”Hyvät työkaverit ovat kuin kirsikka kakun päällä.”

  Viihdyn Tiedolla hyvin, koska täällä on paljon hyviä tyyppejä töissä ja mukava tekemisen meininki. Meitä nuoria on täällä paljon ja huomaan viihtyväni heidän kanssaan paljon vapaa-ajallakin. Uusia kaverisuhteita on syntynyt paljon – mikä on toki sivuseikka, mutta vähän kuin kirsikka kakun päällä.

  Tieto on palveluyhtiö, joka tarjoaa tietotekniikka-, tuotekehitys- ja konsultointipalveluita. Noin 18 000 asiantuntijaamme tekevät meistä yhden johtavista tietotekniikan palveluyrityksistä Pohjois-Euroopassa ja tietyillä segmenteillä globaalin markkinajohtajan. Olemme erikoistuneet alueisiin, joilla asiakkaiden liiketoiminnan ja tarpeiden tuntemuksemme on syvintä. Vahva asiakaskeskeisyys ja sähköisten palveluiden asiantuntemus erottavat meidät kilpailijoistamme.

  Tieto hakee nuoria ja pian valmistuvia kaupan ja tietotekniikan osaajia GenerationT-ohjelmaan. Tarjolla on kattava perehdytys yritykseen, loistava kollegaverkosto ja vakituinen työpaikka muun maussa konsultoinnin, ohjelmistokehityksen, projektijohtamisen sekä myynnin parissa. 

  Lue lisää: www.tieto.fi

  .

  Share: