5.11.2011

    Solitassa osa-aikaisenkin työpanos on arvokas

    Niko Kurtti, 24, ohjelmistosuunnittelija

    Olen viidennen vuoden teekkari Tampereen teknillisestä yliopistosta ja työskentelen Solitassa tällä hetkellä noin 20 tuntia viikossa. Opinnot otetaan täällä hyvin huomioon, pystyn sopimaan joustavasti siitä, milloin ja missä teen hommia. Osa-aikaisiakin työntekijöitä pidetään projektitiimien täysivaltaisina jäseninä, ja meille myös kuuluu samat kattavat henkilöstöedut kuin kokopäiväisille työntekijöille.

    ”Rekrytoinnissa ei tuijotettu opintojen arvosanoja vaan kiinnostusta IT-alaa kohtaan.”

    Solitan rekrytoinnissa ei tuijoteta niinkään opintojen arvosanoja kuin harrastuneisuutta ja kiinnostusta IT-alaa kohtaan. Tämä näkyy työporukassa: uusista teknologioista ja niiden sovellutuksista ollaan vilpittömästi innostuneita, ja monilla on työn ohessakin meneillään joku oma softaprojekti. Henkilöstön näkemyksiä ja tietotaitoa alan uusista jutuista arvostetaan ja kuunnellaan myös työnantajan taholta, ja sitä kautta voi vaikuttaa sekä omaan työnkuvaan että siihen, mitä Solita tekee. Projektimme ovat kiinnostavia ja mielekkäitä niin aihepiirin kuin teknologioidenkin suhteen. Itse olen saanut tehdä töitä erityisesti laajojen ja monimutkaisten taustajärjestelmien parissa, mutta Solita tuottaa myös esimerkiksi monenlaista webbisoftaa.

    Vaikka Solita onkin jo lähes 200 työntekijän firma, täällä on pienen yrityksen ilmapiiri. Vietämme aikaa yhdessä myös työpäivien jälkeen. Se luo yhteishenkeä ja edesauttaa tiedon ja osaamisen liikkumista ihmisten välillä.

    Solita on IT-palveluyhtiö, joka auttaa asiakkaitaan menestymään tiedolla johtamisen, edistyksellisten verkkopalvelujen ja asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen avulla.  

    Solitassa olet vahvasti tekemisissä asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisen ja uuden teknologian kanssa. Rakennamme ratkaisuja ja palveluja alansa johtaville yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Toimipisteissämme Helsingissä ja Tampereella työskentelee yli 180 osaavaa ammattilaista.

    Juuri nyt haemme erityisesti ohjelmistosuunnittelijoita sekä tietovarastoinnin ja raportoinnin osaajia. Myös kokeneille konsulteille on kysyntää.

    Jos haluat työskennellä opintojen ohella, voit tehdä osa-aikatyötä. Myös gradun tai diplomityön tekeminen on mahdollista.

    Lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@solita.fi
    Tutustu ajankohtaisiin työpaikkailmoituksiimme osoitteessa www.solita.fi/ura

    .

    Share: