5.11.2011

  Monta uraa yhdessä työpaikassa

   

  Jonathan Brown, 35, Sr. Systems Analyst

  Aloitin työskentelyn Accenturella kuusi vuotta sitten. Tulin taloon koodaajana, mutta halusin työltäni muutakin.

  Onneksi tässä talossa pääsee nopeasti eteenpäin, kun näyttää kyntensä ja todistaa olevansa tekijä. Kun tekee työnsä hyvin, on valinnanvaraa: voi yhä enemmän itse vaikuttaa, minkälaisissa projektirooleissa haluaa toimia. Itse olen halunnut tekniikan lisäksi päästä asiakkaiden ja bisneksen pariin. Nykyään työskentelen usein asiakasprojekteissa, joissa keskityn uusien järjestelmien käyttöönottoon eri maissa.

  “Kun tekee työnsä hyvin, on enemmän valinnanvaraa.”

  Accenture sopii minulle työpaikkana, koska osaamiseni on laajaa ja yhdistelen asioita toisiinsa helposti. Täällä on laaja kirjo erilaisia työtehtäviä, eikä samaa tarvitse tehdä vuodesta toiseen. Työpalavereissa olen usein teknisin tyyppi, joka saattaa selittää asiakkaalle, miten vaikkapa tietokanta toimii. Olen myös vetänyt koodaajatiimiä, jossa olen taas tiimin epäteknisin henkilö – silloin keskityn henkilöiden motivointiin ja johtamiseen.

  Täällä on reilu ja läpinäkyvä työskentelytapa – tiedän, mitä minulta odotetaan töissä. Palautteen saamiseen on hyvät työkalut ja niiden avulla jokainen tietää, miten on pärjännyt työssään ja missä voisi kehittyä. Oman uran tukemisessa auttaa jokaiselle nimetty career counselor – vanhempi työntekijä, joka tukee oman uran kehitystä – vähän niin kuin isoveli tai -sisko.

  Olen tosi tyytyväinen työhön ja näen itseni täällä vielä vaikka 15 vuoden päästäkin. Haaveilen siirtymisestä toiseen Accenturen toimistoon maailmalle – Singapore kiehtoo minua todella paljon.

  Accenture on globaali liikkeenjohdon, konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys. Tervetuloa työpaikkaan, joka tarjoaa parempia mahdollisuuksia, suurempia haasteita ja enemmän työniloa. Organisaatioon, jonka toiminta perustuu tiimityöskentelyyn ja yhteistyöhön. Yritykseen, joka työskentelee teknologian kärjessä auttaen 18:aa Suomen 20 suurimmasta yrityksestä liiketoimintansa uudistamisessa. Tarjoamamme mahdollisuudet ovat rajattomat, voit vaihtaa töitä vaihtamatta yritystä. Tutustu meihin ja löydä mahdollisuutesi.

  Lue lisää: www.accenture.fi/tyopaikat

  .

  Share: