3.11.2011

    Capgemini: konsultointia rennossa ilmapiirissä

    Henri Korhola, 29, Consultant, Business Analysis

    Olen työskennellyt Capgeminillä teknologiakonsultoinnin parissa puolitoista vuotta. Työssäni teen esimerkiksi vaatimusmäärittelyjä, kustannusarvioita isommista järjestelmähankkeista ja kartoituksia asiakkaalle parhaiten sopivasta ratkaisusta.  Olen tietoliikennetekniikan DI, ja vaihtovuoden aikana Ruotsissa suoritin kansantaloustieteen sivuopinnot. Siitä on ehdottomasti hyötyä nykyisessä työssäni, jossa tulee osata kommunikoida monenlaisten ryhmien kanssa ja ymmärtää asiakkaan tarpeista ja odotuksista syntyvä kokonaisuus.

    “Täällä on helppo viihtyä ja olla oma itsensä.”

    Capgeminillä saa tehdä haastavia ja mielenkiintoisia projekteja merkittävien asiakkaiden kanssa, ja tarjolla on monipuolista ja laadukkaasti toteutettua koulutusta eri aiheista. Myös järjestelmällinen palaute on hyvä juttu. Globaalissa konsernissa saa kansainvälistä kokemusta ja uramahdollisuuksia löytyy ulkomaita myöten. Kuten isoihin konsulttitaloihin yleensäkin, Capgeminille hakeutuu kunnianhimoista porukkaa. En ole kuitenkaan törmännyt esimerkiksi aggressiiviseen kilpailuhenkeen tai paineeseen tehdä älytöntä määrää töitä. Ilmapiiri on rento, täällä on helppo viihtyä ja olla oma itsensä.

    Olen pelannut salibandyä SM-tasolla Espoon Oilersissa ja olen edelleen aktiivinen urheilija. Capgemini tukee työntekijöidensä liikkumista ja yhteistä harrastustoimintaa, ja se on tärkeää. Kuten urheilussakin, myös töissä jaksaa paremmin kun on hyvässä fyysisessä ja henkisessä kunnossa.

    Capgemini on maailman johtavia konsultointi-, tekno-
    logia- ja ulkoistuspalveluja tarjoavia yrityksiä. Palkkaamme loistavia persoonia ja rohkeita kykyjä vakinaiseen työsuhteeseen Young Professionals Academy -ohjelmamme (YPA) kautta 2–3 kertaa vuodessa.  Perehdytämme tulevaisuuden teknologiagurut konsulttityön saloihin, tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden päästä heti mukaan asiakasprojekteihin mentorin tukemana. 

    YPAlainen on yleensä vastavalmistunut tai valmistumisvaiheen DI, insinööri tai vastaava, opiskellut esim. tietotekniikkaa, tietoliikennetekniikkaa, tietojenkäsittelytiedettä tai tuotantotaloutta ja menestynyt opinnoissaan. Emme edellytä työkokemusta alalta, mutta arvostamme kehittymishalua, paineensietokykyä ja uskallusta tuoda oma osaaminen esiin. 

    Ilmoitamme seuraavan YPA-haun alkamisesta urasivustollamme: fi.capgemini.com/ura

     .

    Share: