11.2.2017

  LUT:n neuvoa antava Advisory Board aloitti toimintansa

  Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa (Lappeenranta University of Technology, LUT) on aloittanut toimintansa Advisory Board. Kansainvälisen käytännön mukaisesti Advisory Board toimii yliopiston neuvonantajana. Jäsenet ovat kokemuksensa ja osaamisensa perusteella valittuja asiantuntijoita, jotka tukevat yliopiston strategista profiilia.
  Vuosien 2017–2018 toimikauden Advisory Boardin jäsenet ovat:
   
  Advisory Boardin puheenjohtaja: Anssi Vanjoki, LUT:n Professor of Practice
  Risto Siilasmaa, Hallituksen puheenjohtaja, Nokia Oyj
  Ari Korhonen, Bisnesenkeli, kasvuyrityssijoittaja, LUT:n alumni
  Päivi Leiwo, Hallituksen puheenjohtaja Oilon Oy ja Finpro
  Harri Kerminen, Vuorineuvos, hallituksen jäsen, Finnair ja Tikkurila Oyj
  Kirsi Sormunen, Hallituksen jäsen, Neste Oil Oyj ja DNA
  Ari Rahkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Innofactor Oyj
  Pertti Korhonen, Hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja useissa yrityksissä
  Jyrki Talvitie, Hallituksen jäsen, Fortum
  Mika Anttonen, Hallituksen puheenjohtaja, St1
   
  Aiemmin Advisory Board on toiminut LUT:ssa School of Business and Managementissa. Asiantuntijat sitoutuvat Advisory Boardin jäseniksi tyypillisesti ilman korvausta. Toiminta on yliopiston tutkimus-, koulutus- ja vaikuttavuustyötä tukevaa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Advisory Board nostaa esiin erityisesti työelämän muuttuvia tarpeita yliopistokoulutuksen kehittämiselle. Advisory Boardilla ei ole muodollista päätösvaltaa yliopiston hallinnossa. LUT:n Advisory Board kokoontuu kolme kertaa vuodessa.

  Share: