3.9.2016

  Tuula Teeri sai tunnustusta koulutuksen edistämisestä

  Kuva: Aalto-yliopisto/ Janne Lehtinen

  CASE Europe Leadership Award jaetaan vuosittain tunnustuksena merkittävästä työstä koulutuksen edistämiseksi. Palkinnon myöntää maailman laajimpiin koulutusalan järjestöihin lukeutuva CASE (Council for Advancement and Support of Education). Tänä vuonna palkinto myönnettiin Aalto-yliopiston rehtori Tuula Teerille 1.9. Brysselissä järjestetyssä tilaisuudessa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun palkinnon sai pohjoismaisen yliopiston rehtori.

  ”Tuula Teeri on tehnyt erinomaista työtä luodessaan monialaista yliopistoa, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Hänen johdollaan Aalto-yliopisto on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista yliopistoista, jolla on vahva ja ainutlaatuinen identiteetti. Olemme iloisia voidessamme antaa tunnustusta näille saavutuksille palkinnon myötä”,  CASE Europe -organisaation toimitusjohtaja John Middleton sanoo.

  ”On hienoa, että CASE on kääntänyt katseensa Suomeen ja Pohjoismaihin. Olen hyvin iloinen saamastani tunnuksesta. Siihen johtanut työ on tehty yhdessä kaikkien aaltolaisten sekä lukuisten kumppaniemme ja lahjoittajiemme kanssa – kiitos kuuluu kaikille, jotka tekevät työtä koulutuksen ja tutkimuksen edistämiseksi Aallossa, Suomessa, Euroopassa ja maailmanlaajuisesti”, Teeri toteaa.

  Tuula Teeri aloitti Aalto-yliopiston ensimmäisenä rehtorina vuonna 2009.

  CASE, Council for Advancement and Support of Education, on yksi maailmaan laajimmista koulutusalan yhdistyksistä. Sillä on yli 3650 oppilaitosjäsentä 80 maassa ympäri maailmaa. CASE edistää koulutusta tukemalla oppilaitoksia ja niissä työskenteleviä ammattilaisia esimerkiksi alumnisuhteiden, viestinnän ja markkinoinnin sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen aloilla.

  Share: