10.11.2013

  WSP tarjoaa kiinnostavia urapolkuja

  Timo Metsälä, 33, projektipäällikkö

  WSP:llä voi kehittyä urallaan sekä asiantuntija- että esimiespolulla. Monialaisessa yrityksessä pääsee työskentelemään yhdessä eri alojen huippuosaajien kanssa.

  Valmistuin Otaniemestä arkkitehdiksi vuonna 2008. Arkkitehtuurissa kiehtoi taiteellisen puolen yhdistyminen tekniseen, loogiseen ja matemaattiseen ajatteluun.

  WSP:lle minua aikanaan vetivät kiinnostavat projektit. WSP:llä olen saanut kattavan ja kokonaisvaltaisen käsityksen eri suunnittelualoista. Täällä löydän rakennesuunnittelijan tai maisemasuunnittelijan viereisistä huoneista. Hyvään fiilikseen ja viihtymiseeni ovat vaikuttaneet kannustava työilmapiiri ja yrityskulttuuri, joka kannustaa vastuunottoon ja itsenäisyyteen.

  Työni arkkitehtinä ja projektipäällikkönä on monipuolista: asiakastyötä, projektien hallintaa ja suunnittelua sekä suunnittelijaryhmän johtamista.

  Viime aikoina olen mm. ollut mukana suunnittelemassa uutta Sortti-asemaa Vantaalle. Sortti-asema on suunnittelun näkökulmasta monialainen hanke.

  Positiivinen lisä työnkuvaani on WSP:n globaali kehittämisohjelma Taskforce, jossa olen mukana Suomen edustajana. Ohjelma tarjoaa upean mahdollisuuden perehtyä kansainväliseen toimintaan ja olla mukana vaikuttamassa yhtiön tulevaisuuteen jo uran varhaisessa vaiheessa. Ryhmä kokoontuu viidesti vuodessa eri maakonttoreissa. Tapaamisissa on käsitelty eri maissa pinnalla olevia asioita ja strategiaa sekä perehdytty suunnittelun kenttään ja toimintatapoihin kussakin maassa. WSP:n globaaleissa asiakasprojekteissa työskennellään sekä Suomesta käsin että kohdemaassa.

  WSP Finland on monialainen, luova ja luotettava suunnittelu-, konsultointi-, tutkimus- ja muotoilupalveluja tarjoava yritys, jossa työskentelee 350 asiantuntijaa eri puolilla Suomea. WSP on yhtä kuin WSP:n osaajat, ja menestyksemme rakentuu asiantuntevasta kumppanuudesta asiakkaidemme kanssa. Ydinosaamisalueitamme ovat yhdyskuntasuunnittelu, rakennesuunnittelu ja korjausrakentaminen.

  Lue lisää osoitteessa www.wspgroup.fi

  Teksti: Pia Salo
  Kuva: Teemu Granström
  .

  Share: