9.11.2013

  Kiehtovinta on monipuolinen urapolku

  Heikki Sulander, 36, Customer Executive

  Tiedolla työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen onnistuu loistavasti! Tätä tukevat esimerkiksi etätyöskentelyyn kannustavat toimintatavat sekä tarjolla olevat työkalut. Työtehtäväni eivät sido minua aikaan eivätkä paikkaan, joten voin päättää missä ja miten työskentelen. Fokus on tuloksissa, mutta työilmapiiri Tiedolla on silti avoin, ystävällinen ja aidosti välittävä.

  Oman urapolkuni aloitin ohjelmistotestaajana, minkä jälkeen siirryin projektipäälliköksi ja nyt vastaan nimetyistä asiakkuuksista. Tapaan paljon kollegoita, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Työni on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen.

  Tiedolla työskennellään usein monikulttuurisissa tiimeissä. Meillä on toimipisteitä eri maissa ja itseään voi halutessaan kehittää myös ulkomailla. Itsekin olen työskennellyt puolisen vuotta Tshekissä. Mielestäni on rikkautta tutustua uusiin kulttuureihin sekä saada kontakteja eri puolilta maailmaa – aina Intiasta ja Kiinasta asti.

  Tiedolta löytyy aina uusia, erilaisia ja haastavia työtehtäviä. Toimimme monilla eri toimialoilla, kuten tietoliikenteen parissa, pankkialalla ja julkishallinnossa.
  Täällä omaan kehittymiseen voi vaikuttaa ja tehtävien vaihtaminen kiinnostuksen mukaan on mahdollista. Uudet haastavat työtehtävät ja mahdollisuus kehittää itseään hyvässä työyhteisössä ovatkin pääsyyt siihen, miksi edelleen työskentelen yrityksessä, johon päädyin kymmenisen vuotta sitten.

  Tieto on Pohjoismaiden suurin tietotekniikkapalveluyritys, joka tarjoaa täyden elinkaaren IT-palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille ja tuotekehityspalveluita viestintäteknologian ja sulautettujen järjestelmien alueella. Yhtiön tuotekehitysliiketoiminta ja toimituskeskukset toimivat maailmanlaajuisesti. Tieto on sitoutunut kehittämään yrityksiä ja yhteiskuntaa tietotekniikan ja vahvan toimiala- ja asiakasymmärryksen avulla, sekä auttaa asiakkaitaan löytämään uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan muutoksessa. Me Tiedossa uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja työmme tuloksiin.

  Tieto on perustettu vuonna 1968, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 15 000 ammattilaista yli 20 maassa. Tiedon liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa. Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX:ssä Helsingissä ja Tukholmassa. Lisätietoja osoitteessa www.tieto.fi

  Teksti: Virvamaria Toikka
  Kuva: Teemu Granström
  .

  Share: