9.11.2013

  Deloittella kannustetaan kehittymään

  Teppo Siirilä, 31, liikkeenjohdon konsultti, teknologiakonsultointi

  Jo rekrytointivaiheessa sain Deloittesta hyvin ammattitaitoisen kuvan työnantajana ja tunne on vain vahvistunut. Eri alojen ammattilaiset hoitavat työnsä yhdessä täsmällisesti ja laadukkaasti meiningillä, josta sopii ottaa esimerkkiä. Joulukuussa minulle tulee täyteen kolme vuotta Deloittella.

  Opiskelin TTY:llä diplomi-insinööriksi pääaineenani teollisuustalous. Opintoja kertyi myös tuotekehityksestä. Opintoni antoivat minulle hyvän kuvan yritystoiminnasta, mutta erityisesti teknologia- ja teollisuustoiminnasta.

  Liiketoimintaymmärrys auttaa hahmottamaan, miten tietyn yrityksen tavoitteita ja kyvykkyyksiä voisi parhaiten tukea IT:n avulla. Työssäni olen saanut lisää ymmärrystä projektien johtamisesta ja rakentamisesta sekä ihmisten ohjaamisesta. Ohjelmistotuotannon ymmärtämisestä on paljon hyötyä teknologiakonsulttina.

  Liikkeenjohdon konsulttina olen esimerkiksi päässyt tukemaan laajan operatiivisen tietojärjestelmän kehitystyötä hanketoimistotehtävissä sekä arvioimaan taloudellisia vaikutuksia IT-ulkoistusprojektiin, jossa IT-toimintamallit järjestettiin uudestaan.

  Haluan kehittää itseäni jatkuvasti ja siihen motivoi parhaiten taitavat työkaverit. Deloitte tarjoaa monipuolisia työtehtäviä useilla toimialoilla, antaen mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Oppimaan pääsee myös kokeneempien kanssa työskennellessä.

  Osallistuin jonkin aikaa sitten Lean Six Sigma -koulutukseen ja pääsin sen jälkeen käyttämään oppimiani taitoja toiminnan kehitysprojektiin. Koulutusta siis saa ja sitä pääsee konkreettisesti käyttämään.

  Deloitte on maailman johtava liikkeenjohdon konsultointipalveluita tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme lisäksi tilintarkastukseen, verotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyviä palveluita.

  Tällä hetkellä Deloitten palveluksessa on Suomessa yli 400 asiantuntijaa. Työilmapiirimme on rento, avoin ja työntekijät huomioiva.

  Teksti: Virvamaria Toikka // Kuva: Teemu Granström.

  Share: