30.10.2012

  WSP Finlandilla yksilöt huomioidaan

  WSP Finland: Merja Walkeajärvi ja Atte MikkonenMerja Walkeajärvi, 44, projektipäällikkö

  Olen valmistunut Oulun yliopistosta rakennustekniikan laitokselta diplomi-insinööriksi. Yrityksessä olen työskennellyt loppuvuodesta 2005. WSP Finlandissa kiinnosti ison yrityksen monipuoliset työmahdollisuudet sekä kansainvälisyys.

  Työviikkoni alkaa tarkistamalla eri projektien tilanteet ja viikon työtehtävät. Mahdollisuuksien mukaan käyn myös paikan päällä työmailla. Työssäni minua innostavat asiakaskontaktit ja työskentely monikansallisen projektitiimin kanssa. Työskentelen teollisen rakennesuunnittelun parissa, joten projektini sijoittuvat usein vaativaan teollisuusympäristöön. Olen työni puolesta matkustanut muun muassa Saksaan ja Shanghaihin.

  WSP Finland on mielestäni loistava työnantaja. Täällä otetaan hyvin huomioon ihmisten persoonallisuus, ja työtehtävät pyritään räätälöimään omien kiinnostusten ja osaamisen mukaan.

  Atte Mikkonen, 40, projektipäällikkö

  Opiskelin Otaniemessä rakennustekniikkaa ja siltatekniikka kiehtoi minua erityisesti. Työskentelin koulun jälkeen muualla ja siirryin lopulta WSP Finlandille vuonna 2006. Tänne minua veti puoleensa erityisesti yrityksen kansainvälisyys. Siltasuunnittelupiirit ovat Suomessa suhteellisen pienet, ja halusin saada uusia haasteellisia tehtäviä.

  Siltaprojektien vetäminen on hyvin monialaista, ja siksi mielenkiintoista. Silloissa erityisen kiinnostavaa on myös niiden yksilöllisyys. Työssäni minua innostaa kansainvälisyys ja erilaisten kulttuurien kohtaaminen. Olin vastikään Vietnamissa puolentoista vuoden komennuksella.

  Työ WSP Finlandilla on joustavaa ja monipuolista. Yksilöt huomioidaan töissä hienosti. Uudet ja erilaiset siltaprojektit innostavat minua ja toivonkin saavani yhä uusia haasteita työssäni.

  Logo: WSP FinlandWSP Finland on monialainen, luova ja luotettava suunnittelu-, konsultointi-, tutkimus- ja muotoilupalveluja tarjoava yritys, jossa työskentelee 330 asiantuntijaa Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä. WSP on yhtä kuin WSP:n osaajat ja menestyksemme rakentuu asiantuntevasta kumppanuudesta asiakkaidemme kanssa. Ydinosaamisalueitamme ovat yhdyskuntasuunnittelu, rakennesuunnittelu ja korjausrakentaminen. Aito yhdessä tekeminen yli osaamisrajojen on osa jokapäiväistä tekemistämme. 

  Lue lisää osoitteessa www.wspgroup.fi

  Teksti: Helena Hyvönen
  Kuva: Teemu Granström

   

   .

  Share: