30.10.2012

  Laajaa osaamista hyödyntämässä Pöyryllä

  Pöyry: Jaana TyynismaaJaana Tyynismaa, 48, Ympäristöliiketoimintayksikön johtaja: ”En voi kuvitella keskeisempää asiaa maailmankaikkeudessa kuin se, miten hoidamme ympäristöä.”

  Oma koulutustaustani on ympäristönsuojelussa ja kestävässä kehityksessä. Pöyrylle tulin töihin 15 vuotta sitten. Olin ollut neljä vuotta Väli-Amerikassa ympäristöalan kehityshankkeessassa. Kun palasin Suomeen, ryhdyin etsimään töitä. Kansainvälisellä kokemuksellani oli Pöyrylle suuri merkitys ja niin päädyin tänne.

  En voi kuvitella keskeisempää asiaa maailmankaikkeudessa kuin se, miten hoidamme ympäristöä. Ympäristön merkitys näkyy kasvavassa määrin koko ajan. Pöyryllä meillä on monia eri alan ammattilaisia yhdessä työskentelemässä, ja kaikessa tekemisessä on oikeasti vaikuttamisen fiilis.

  Työssäni minulla ei ole yhtä tyypillistä päivää, vaan kaikki vaihtuu projektien ja asiakkaiden mukaan. Saatamme tehdä tänään tuulivoimapuiston ympäristövaikutusten arviointia ja seuraavana päivänä konsultoida ympäristöministeriölle kestävän kehityksen strategiaa. Hankkeemme ovat Suomessa ja maailmalla,  vaikkapa Venäjällä, Intiassa tai Brasiliassa.

  Pöyryssä mahtavaa on rajattomat mahdollisuudet. Joka päivä löydän jotain uutta ja tajuan, että meillä on vaikka minkälaista osaamista. Toisaalta se helpottaa, kun ei tarvitse itse osata kaikkea, ja toisaalta innostaa, kun tajuaa mahdollisuuksien määrän.

  Pöyry on työnantajana sellainen, joka on kasvavassa määrin panostanut henkilöstön kehittämiseen ja  hyvinvointiin. Täällä halutaan luoda ihmisille urapolkuja ja antaa mahdollisuuksia kehittyä ja mennä eteenpäin. Eihän meillä ole mitään muuta kuin ihmiset ja heidän osaaminensa. Tähän asiaan on herätty, ja se kyllä näkyy joka päivä.

  Logo: PöyryPöyry on Suomen suurin suunnittelu- ja konsulttiyritys. Osaamme laajasti kiinteistöihin, infraan, teollisuuteen sekä energian tuotantoon ja siirtoon liittyvät hankkeet. Palvelemme isoissa ja pienissä toimeksiannoissa – sekä uudiskohteiden parissa että peruskorjauksen ja ylläpidon tarpeissa.

  Suomessa meitä on 2000 ja maailmalla, yli 50 maassa, 5000 lisää. Liikevaihtomme vuonna 2011 oli 796 miljoonaa euroa.

  www.poyry.fi 

  Teksti: Helena Hyvönen
  Kuva: Teemu Granström

   

   .

  Share: