30.10.2012

  Granlund opettaa alasta monipuolisesti

  Granlund: Pasi LindholmPasi Lindholm, 26, kiinteistönpidon nuorempi asiantuntija: ”Granlund on ollut opiskelujeni suhteen erittäin joustava työnantaja.” 

  Lähdin TKK:lle opiskelemaan siksi, että veljeni oli opiskellut siellä. Hain maanmittaukseen, koska se vaikutti esitteiden perusteella kiinnostavimmalta. Kun olin opiskellut kaksi vuotta maanmittausta, huomasin, että kiinteistötalous olikin kiinnostavampi. Vaihdoin pääsykokeiden kautta sinne.

  Noin 1,5 vuotta sitten aloin etsiä alan töitä. Granlundin nettisivuilla oli työpaikkailmoitus, ja työhaastattelun kautta minulle löytyi sopiva paikka. Kiinnostuin Granlundista, koska yritys on tunnettu ja tarjoaa laaja-alaisesti erilaista konsultointia ja suunnittelua. Granlund vaikutti yritykseltä, jossa voin oppia monipuolisesti asioita alasta.

  Työhöni kuuluu huoltokirjojen hallinnointia. Asiakkailla on sähköinen huoltokirja käytössä kiinteistöissä. Jos ilmenee tietoteknisiä ongelmia, me ratkomme niitä. Teemme myös asiakkaille rakennusten ympäristö-

  sertifikaattien konsultointeja. Tällä hetkellä teen diplomityötä, joten se vie paljon aikaani. Granlund on ollut opiskelujeni suhteen erittäin joustava työnantaja, mikä on ollut aivan merkittävä etu. Olen voinut tehdä töitä yhdestä viiteen päivään viikossa, opiskeluista riippuen.

  Granlund on todella miellyttävä paikka olla töissä. Työilmapiiri on hyvä ja rento. Työilmapiiri koostuu hyvistä suhteista kollegoihin ja esimieheen. On mukavaa, että kahvitauoilla ei tarvitse miettiä työjuttuja, vaan voi vitsailla työkavereiden kanssa. Ja kun apua tarvitsee, sitä saa.

  Tulevaisuudessa haluan päästä tekemään mahdollisimman erilaisia hommia. Se auttaisi ymmärtämään, mitä kaikkea tällä alalla tehdään ja sitä kautta löytäisi sen, mikä itseä eniten kiinnostaa.

  Granlund on suunnittelun, konsultoinnin ja ohjelmistojen asiantuntijayritys. Konsernissa työskentelee yli 400 talotekniikan sekä kiinteistö-, energia- ja ohjelmisto-alan ammattilaista. Osaamisemme keihäänkärki on energiatehokkuus.

  Logo: GranlundTarjoamme haasteita, kasvumahdollisuuksia ja monipuolisia työtehtäviä. Henkilöstömme mielestä olemme (tutkitusti) luotettava työpaikka, meillä on vahvat visiot ja hyvä kehitysdraivi. Arvostamme kokeneita ammattilaisia ja haluamme auttaa nuorempia talentteja kehittymään sellaisiksi.

  www.granlund.fi

  Teksti: Helena Hyvönen
  Kuva: Johanna Kannasmaa.

  Share: