1.11.2011

    Kansainvälinen kasvu pitää Digiumin vauhdissa

    Sami Siekkinen, 34, pääohjelmistoarkkitehti:

    ”Olen koulutukseltani tietotekniikan ja elektroniikan insinööri. Tulin Digiumille keväällä 2009 työskenneltyäni sitä ennen kymmenen vuotta ulkomailla. Ennakkokäsitykseni suomalaisen liike-elämän jähmeydestä osoittautui vääräksi jo valintaprosessin aikana, sillä Digium vakuutti heti dynaamisuudellaan ja korkealla tekemisen tasollaan. Yhdistyimme hiljattain norjalaisen QuestBackin kanssa, eli jännittäviä haasteita riittää varmasti jatkossakin.

    Vastaan yhdessä muun tuotekehitystiimin kanssa organisaatioiden tiedonkeruuta ja palautteenhallintaa helpottavan ohjelmistomme ylläpidosta ja kehityksestä aina teknistä toteutusta myöten. Tuotteellamme on markkinoilla erittäin vahva asema, ja kilpailuhenkisenä ihmisenä nautin siitä, kun pääsen tekemään jotain paremmin kuin kilpailijat ja osoittamaan että Suomessakin pystytään tekemään kansainvälisen tason ohjelmistoja.
    Digium tarjoaa erinomaiset ulkoiset puitteet työnteolle, ja työhteisön ilmapiiri on hyvä. Kohtuullisen kokoisessa organisaatiossa kaikki tuntevat toisensa, ja työkavereiden kanssa onkin tapana tavata myös työajan ulkopuolella.”

    Digium on ohjelmistoyhtiö, joka auttaa asiakkaitaan raportoimaan ja keräämään tietoa nopeammin ja tehokkaammin. Digiumin selainpohjainen palvelu on markkinajohtaja, jota käyttää yli puolet Suomen 100 suurimmasta yrityksestä..

    Share: